Meny Stäng meny

Kundmottagare/Servicetekniker i Karlstad

Just nu söker vi en till medarbetare till vår verkstad i Karlstad. Har du vana med att jobba med försäkringjobb, reklamationer och allmänt teknisk kunnig om husbilar? Skicka din ansökan till oss redan idag.

Publicerad: 2024-03-04 15:36:10 Lästid: 1 min Gå tillbaka

Kundmottagare/servicetekniker till Autohallen Husbilar i Karlstad

I september 2022 flyttade vi in i nya lokaler på Bråtebäcken längst E18. Idag jobbar vi tre husbilsförsäljare och tre mekaniker på anläggningen. Nu söker vi att utöka vårt team i verkstan.

Vi söker en kundmottagare/servicetekniker som har god datavana, kunskaper inom reservdelar, är en problemlösare och har generell teknisk kunskap. Vi ser gärna att du har erfarenhet av CABAS, reservdelsbeställning och kundbemötande. Som person är det önskvärt att du har goda sociala kunskaper, är stresstålig och lyhörd.

Dina arbetsuppgifter kommer att bestå i att stötta mekanikerna och säljarna med reklamationer, beställa reservdelar, svara på tekniska frågor på telefon och på plats samt handlägga försäkringsskador. Du kan också behöva stötta upp med mekaniskt jobb på verkstan vid behov. Önskvärt med erfarenhet inom husbil och husvagnsbranschen då teknisk kunskap behövs i jobbet som kundmottagare/servicetekniker. Våra märken vi jobbar med är McLouis, Eura Mobil, Karmann Mobil och Carthago.

Autohallen Husbilar startades i Alingsås 2003. Vi finns på orterna Kungsängen (huvudkontor), Borås, Lomma och Karlstad. Samt att Autohallen Husbilar även äger Albins Husbilar i Valskog. Vi är generalimportörer för McLouis, Eura Mobil och Karmann Mobil. Vi är även återförsäljare för Carthago. Vi samarbetar mellan anläggningarna. Vissa resor kan förekomma i jobbet.

Vi kan erbjuda tjänsten på heltid eller deltid. Vi anställer omgående så vänta inte med din ansökan.

Skicka ansökan till tommy@autohallenhusbilar.se senast 10/4.

DSC_2435.JPG