husbilar_lager

Lediga tjänster:

Husbil- och husvagnsförsäljare i Kungsängen

Vill du vara med ett härligt, glatt gäng på vår fortsatta tillväxtresa? Vi söker en erfaren säljare till Kungsängen!

Om Företaget

Autohallen i Kungsängen utanför Stockholm och är en av totalt fem anläggningar i Sverige. Företaget är generalagent och svensk importör för husbilsmärkena McLouis, Eura Mobil och Karman Mobil.
Autohallen har haft en fantastisk utveckling och omsätter idag ca 350 mkr. Vi undrar om du vill vara med i ett härligt, glatt gäng på den fortsatta tillväxtresan?

McLouis är en av Sveriges snabbast växande husbilsmärken och kända för sin kvalitet och design. Eura Mobil kombinerar högteknologi och hantverk för bästa möjliga frihetsupplevelse som går att få i en husbil. Till Autohallens varumärken hör även Karmann Mobil, en mindre husbil som är lätt att ta sig fram med på smala vägar och inne i städer. Autohallen säljer även begagnade husbilar och tar inbyten.

Dina arbetsuppgifter

I rollen som säljare kommer du att sälja husbilar nya såväl som begagnade samt tillbehör. Du möter kunder i butiken, via telefon och mail, samt på de årliga husbils-mässorna i Jönköping och i Kista. Tillsammans med kunden identifierar du deras behov för upplevelser, rekreation, frihet, resor etc.

Genom våra produkter vill vi berika människors fritid och våra kunder ska i alla lägen känna trygghet i sitt köp. Som säljare projektleder du dina affärer från offert till leverans och har därefter dialog med kunden.
Arbetet sker i nära samarbete med övriga medarbetare på de olika centren i Sverige.

Tillsammans skapar vi de bästa förutsättningarna för våra kunder!

Din profil

Vi söker dig som har erfarenhet av kundkontakt och är van vid försäljning till slutkonsument. Du har ett utpräglat affärssinne och är glad och positiv i din kommunikation med kunder och medarbetare. Du har ett stort eget driv, är lyhörd och kan lätt sätta dig in i kundens behov och önskemål.

Tjänsten kräver att du är strukturerad men också flexibel att ändra prioriteringar under arbetsdagen. Professionell och servicebemötande gentemot både kunder och egna medarbetare är en förutsättning för att lyckas i denna roll.

Tidigare erfarenheter av husbilar är ett stort plus!

Då vi är ett företag som ständigt utvecklas vill vi att du är ansvarstagande, drivande och bidrar med nytänkande och ständiga förbättringar.

Vi lägger stor vikt vid rätt personlighet!

Låter detta som en roll för dig? Ta då chansen att söka tjänsten redan idag. Urval kommer att ske löpande.

Välkommen med din ansökan! Sök här.