Meny Stäng meny

Välkommen på visning!

24 september till 3 oktober bjuder vi in till stor visningsdagar av nya husbilsmodeller 2022! Vi håller extraöppet lördag och söndag under två helger kl. 11-15.

Publicerad: 2021-09-06 11:53:13 Lästid: 1 min Gå tillbaka

Nu rullar de nyaste husbilarna in direkt från fabrikerna i Tyskland och Italien! Detta vill vi fira genom att bjuda in nya och gamla kunder till två stora visningshelger på samtliga anläggningar i Kungsängen, Alingsås, Lomma, Karlstad, Uddevalla och även nytillskottet Albins Husbilar i Valskog. Kom in till oss så visar vi vad som är nytt för året från McLouis, Eura Mobil och Karmann Mobil. Även Fiat har fått sig en trevlig uppdatering i dekor för 2022 års modeller.

Nu är det dags att göra sin beställning på husbil för leverans till våren. Till årsskiftet väntar en prishöjning så passa på innan dess. SJälvklart har vi corona-anpassat våra lokaler så att det finns gott om plats för alla att komma in till oss som vill. Därför firar vi under hela 10 dagar. Det kan bli mer kunder i lokalerna på helgerna. Vi hjälper er att göra rätt val av husbil för era behov. Vi tar även inbyte på husbil och husvagn. Vi erbjuder finansiering med bland annat Nordea Finans och Santander.

Kom in till oss för en kaffe eller kanske en titt i våra tillbehörsbutiker. Vi har det mesta för campinglivet.

Hjärtligt välkommen önskar Autohallen med personal.

McL800-52.jpg
IL_695_LF_01.jpg
Davis630_20200703_0071_DinA4 (1).jpg