Meny Stäng meny

Vi söker mekaniker!

Just nu söker vi husbil och husvagnsmekaniker till våra anläggningar i Lomma och Kungsängen.

Publicerad: 2023-02-16 16:49:25 Lästid: 1 min Gå tillbaka

Lediga tjänster

Husbil- och husvagnsmekaniker till Autohallen Husbilar, Kungsängen

Just nu söker vi utökning i vårt team på Autohallen Husbilar i Kungsängen. Vi är just nu inne i en utvecklingsfas och söker en mekaniker till vår verkstad där vi idag är två mekaniker. Hos oss finns även två säljare och en ekonomiavdelning som består av tre personer. Vi söker dig som har erfarenhet av att jobba med fritidsfordon, båtar, elektronik, plastarbeten eller liknande arbete.

Dina arbetsuppgifter kommer att bestå i bland annat funktionstesta nya och begagnade husbilar/husvagnar, jobba med försäkringsskador, fukttester, gastester, tvätt och städ av husbil/husvagn och montering av diverse tillbehör. Arbetet kommer att innefatta en hel del planeringsarbete och nära samspel med kollegor.

Autohallen Husbilar har funnit i Kungsängen sedan 2011 och är en av 6 anläggningar i Sverige med Kungsängen som vårt huvudkontor. I vårt arbete har vi god kontakt mellan de olika anläggningarna och vissa resor och utbildningar kan även komma att vara aktuella. Vi söker en heltidstjänst. Vi anställer omgående, så vänta inte med din ansökan.

Krav: Minst 2 års jobberfarenhet eller utbildning inom liknande bransch

Kortkort: B

Språk: Svenska

Skicka CV och personligt brev till: leif@autohallenhusbilar.se

Vi ser fram emot din ansökan!

 

Husbil- och husvagnsmekaniker till Autohallen Husbilar, Lomma

Vi söker nu en ny mekaniker till vår anläggning i Lomma. Vi söker en husbil- och husvagnsmekaniker som har erfarenhet från liknande bransch gärna med kunskaper inom elektronik.

Dina arbetsuppgifter kommer att bestå i bland annat funktionstest av nya och begagnade husbilar/husvagnar, fukttester, gastester, tvätt och städ av husbil/husvagn och montering av tillbehör (TV-antenn, cykelställ, solcell m.m.). Vi ser gärna att du är van att jobba i grupp men även är självgående, noggrann och trivs med att jobba i ett högt tempo.

Autohallen Husbilar grundades från början i Alingsås 2004 och är en av 6 anläggningar i Sverige med Kungsängen som vårt huvudkontor. I vårt arbete har vi god kontakt mellan de olika anläggningarna och vissa resor och utbildningar kan även komma att vara aktuella. Vi söker en heltidstjänst.

Krav: B-körkort, språk: Svenska

Skicka CV och personligt brev till oscar@autohallenhusbilar.se 

Vi anställer löpande.

Vi ser fram emot din ansökan!

mc4 800.JPG