Meny Stäng meny

Vi söker mekaniker!

Just nu söker vi husbil och husvagnsmekaniker till våra anläggningar i Karlstad och Kungsängen.

Publicerad: 2023-11-15 11:07:10 Lästid: 1 min Gå tillbaka

Lediga tjänster

Husbil- och husvagnsmekaniker, Karlstad

Har du erfarenhet att jobba med husbil, husvagn, elektronik eller är allmän intresserad och kunnig om husbilar?

Dina uppgifter kommer att bestå av att göra fukttester, gasoltester, funktionstesta husbilar, tvätta och städa husbilar, hjälpa drop in kunder med diverse tekniska problem. Hör av er med intresse till

Tommy Andersson 054-15 15 94 

tommy@autohallenhusbilar.se


Husbil- och husvagnsmekaniker till Autohallen Husbilar, Kungsängen

Just nu söker vi utökning i vårt team på Autohallen Husbilar i Kungsängen. Vi är just nu inne i en utvecklingsfas och söker en mekaniker till vår verkstad där vi idag är två mekaniker. Hos oss finns även två säljare och en ekonomiavdelning som består av tre personer. Vi söker dig som har erfarenhet av att jobba med fritidsfordon, båtar, elektronik, plastarbeten eller liknande arbete.

Dina arbetsuppgifter kommer att bestå i bland annat funktionstesta nya och begagnade husbilar/husvagnar, jobba med försäkringsskador, fukttester, gastester, tvätt och städ av husbil/husvagn och montering av diverse tillbehör. Arbetet kommer att innefatta en hel del planeringsarbete och nära samspel med kollegor.

Autohallen Husbilar har funnit i Kungsängen sedan 2011 och är en av 6 anläggningar i Sverige med Kungsängen som vårt huvudkontor. I vårt arbete har vi god kontakt mellan de olika anläggningarna och vissa resor och utbildningar kan även komma att vara aktuella. Vi söker en heltidstjänst. Vi anställer omgående, så vänta inte med din ansökan.

Krav: Minst 2 års jobberfarenhet eller utbildning inom liknande bransch

Kortkort: B

Språk: Svenska

Skicka CV och personligt brev till: leif@autohallenhusbilar.se

Vi ser fram emot din ansökan!

mc4 800.JPG