Meny Stäng meny

Lediga tjänster

Verkstadschef/mekaniker till Autohallen Husbilar, Borås

Just nu söker vi en Verkstadschef till vårt team på Autohallen Husbilar i Borås. Vi söker en verkstadschef/mekaniker till vår verkstad där vi idag är två mekaniker. Hos oss finns även två säljare och en person på reservdelsavdelningen. Vi söker dig som har erfarenhet av att jobba med fritidsfordon, båtar, elektronik, plastarbeten eller liknande arbete. Som verkstadschef kommer du att ansvara för att handleda och planera arbete. Därför ser vi gärna att du har ett ledarintresse och god datavana.

Dina arbetsuppgifter kommer att bestå i bland annat funktionstest av nya och begagnade husbilar/husvagnar, fukttester, gasoltester, tvätt och städ av husbil/husvagn och montering av tillbehör (TV-antenn, cykelställ, solcell m.m.). Arbetet kommer att innefatta en hel del planeringsarbete och nära samspel med kollegor. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenheter av planeringsarbete eller ledande arbete. B-körkort är ett krav och vi skulle se det som ett stort plus om du har behörighet att även köra husbilar över 3,5 ton.

Autohallen Husbilar grundades från början 2004 och Borås är den nyaste anläggningen av totalt 5 anläggningar i Sverige med Kungsängen som vårt huvudkontor. I vårt arbete har vi god kontakt mellan de olika anläggningarna och vissa resor och utbildningar kan även komma att vara aktuella. Vi söker en heltidstjänst.

Krav: B-körkort, språk: Svenska

Skicka CV och personligt brev till per@autohallenhusbilar.se senast 30:e juni


Mekaniker till Autohallen Husbilar, Borås

Just nu söker vi en Husvagn- och husbilsmekaniker till vårt team på Autohallen Husbilar i Borås med anställning omgående. Hos oss finns två mekaniker idag och två säljare och en person på reservdelsavdelningen. Vi söker dig som har ett tekniskt intresse och gärna har jobbat med husvagnar, husbilar, båtar eller bilar förut. Det är viktigt att du är noggrann, stresstålig och självgående i jobbet.

Dina arbetsuppgifter kommer att bestå i bland annat funktionstest av nya och begagnade husbilar/husvagnar, fukttester, gasoltester, tvätt och städ av husbil/husvagn och montering av tillbehör (TV-antenn, cykelställ, solcell m.m.).

B-körkort är ett krav och vi skulle se det som ett stort plus om du har behörighet att även köra husbilar över 3,5 ton.

Autohallen Husbilar grundades från början 2004 och Borås är den nyaste anläggningen av totalt 5 anläggningar i Sverige med Kungsängen som vårt huvudkontor. I vårt arbete har vi god kontakt mellan de olika anläggningarna. Vi söker en heltidstjänst.

Krav: B-körkort, språk: Svenska

Skicka CV och personligt brev till per@autohallenhusbilar.se senast 30:e juni eller så snart som möjligt

verktyg3.jpg
mc4 800.JPG